Gratis tuinadvies aanvragen

Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten heeft meer dan 35 jaar ervaring met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in de provincie Utrecht. U geeft de details van uw tuin aan ons door en wij adviseren u gratis over de mogelijkheden van uw tuin in steden als Utrecht, Amersfoort en Hilversum.

Vraag gratis tuinadvies van onze ervaren hoveniers aan. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerking

 

Ervaren hoveniersbedrijf

Scheffelaar Tuinprojecten heeft in de afgelopen jaren al diverse tuinen met veel enthousiasme aangelegd. Onze hoveniers nemen zowel particuliere als bedrijfstuinen onder handen. Scheffelaar helpt u graag tijdens het hele proces; van een tuinadvies tot het ontwerp en de aanleg. Desgewenst kunnen wij ook uw tuin onderhouden. Lees meer over hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten.

Van gratis tuinadvies tot vakkundig ontwerp en tuinaanleg

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw tuin in Amersfoort, Hilversum of Utrecht? Scheffelaar Tuinprojecten geeft u een kosteloos tuinadvies. Daarnaast maken wij ook een vrijblijvende schets van uw tuin, inclusief bijgevoegde offerte. U heeft dus direct een duidelijk beeld van uw nieuwe tuin en de bijbehorende kosten. Het ontwerp van uw tuin kan tegen kostprijs worden uitgebreid met verschillende technische details, zoals een beplantingsplan, een matenplan en mooie visualisaties van de tuin. In overleg met de tuinontwerper bepaalt u de vormen en de plaats van objecten in de tuin. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kronkelend pad naar het terras achterin de tuin, of voor een vijver met de vorm die past bij uw tuin.

Bij de aanleg van een tuin nemen wij alles uit handen. Van de start tot de oplevering gaan de hoveniers aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Wij hebben ervaring in het aanleggen van diverse soorten tuinen, bijvoorbeeld:

  • Moderne tuinen met tuinverlichting
  • Kleurrijke tuinen met bloemen en planten
  • Kindvriendelijke leeftuinen
  • Watertuinen met vijvers

Tuinonderhoud

U kunt het onderhoud van uw tuin ook uitbesteden bij hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten. Als wij het tuinonderhoud periodiek voor u uit handen nemen, maken wij een onderhoudsschema. Hier vindt u de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren, inclusief een overzichtelijk tijdschema. In het schema ziet u de onderhoudswerkzaamheden die wij per maand gaan verrichten aan uw tuin. Lees meer over het tuinonderhoud door Scheffelaar Tuinprojecten.

Winterkorting op uw tuin

In de wintermaanden krijgt u bij Scheffelaar Tuinprojecten winterkorting. Als u benieuwd bent naar deze korting, dan kunt u ons bellen via 06 - 218 54 315 of mailen naar info@scheffelaartuinprojecten.nl.

Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerking