Hovenier Hilversum concept

Als het gaat om uw droomtuin rekent u op de jarenlange ervaring en deskundigheid van uw hovenier in Hilversum. Met een oppervlakte die voor de helft uit bos en agrarisch gebied bestaat is Hilversum bij uitstek de gemeente die stad en groen combineert. Een prachtige tuin sluit hier natuurlijk perfect op aan. Als het verlengde van uw woning of bedrijfspand vormt de tuin hét visitekaartje waarmee u een eerste indruk maakt. Hoveniersbedrijf Scheffelaar biedt met meer dan 35 jaar ervaring een professionele aanpak om de tuin van uw dromen in Hilversum te realiseren.

  • Erkend VHG-hovenier in Hilversum
  • Meer dan 35 jaar professionele ervaring
  • Vrijblijvend tuinadvies
  • Ontwerp, aanleg en onderhoud op maat
  • Drie jaar groei- en bloeigarantie op uw droomtuin

Particulier of zakelijk, onze vakkundige hoveniers in Hilversum beschikken over de kennis en creativiteit om uw tuinwensen gegarandeerd tot een succes te maken.

 

 

Vrijblijvend advies van uw hovenier in Hilversum

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw tuinwensen in Hilversum. Of u nu kiest voor een oase van rust of een leeftuin waar de kinderen kunnen spelen, met de expertise van hoveniersbedrijf Scheffelaar worden uw tuindromen tot in de puntjes gerealiseerd. Vraag gratis tuinadvies aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Hovenier Hilversum

Op basis van een inventarisatie van uw tuin stellen wij kosteloos een schetsplan voor u op. Hiermee brengen we in beeld hoe de indeling van de tuin wordt en hoe deze eruit komt te zien. Aan de hand van de bijgevoegde offerte heeft u direct inzicht in de kosten van uw toekomstige tuin in Hilversum.

Uw tuin op maat in Hilversum

Omdat wij het belangrijk vinden dat het een tuin wordt die écht bij u past, maken we ieder tuinontwerp compleet op maat. Het schetsplan wordt uitgebreid met een beplantingsplan, technische details en overige kenmerken om u een goed beeld te geven van uw toekomstige tuin. Onze vakkundige hoveniers in Hilversum verzorgen het grondwerk, de tuinaanleg en tuinbeplanting volledig en met aandacht voor detail.

Tuinonderhoud Hilversum

Ons concept is een onderhoudsarme tuin. Hiermee garanderen we lage onderhoudskosten. Nadat wij de laatste hand hebben gelegd aan uw droomtuin, bent u drie jaar lang verzekerd van een groeiende en bloeiende tuin in Hilversum. U profiteert bij elk tuinproject van onze groei- en bloeigarantie!

Met onze jarenlange ervaring adviseren we u ook graag op het gebied van tuinonderhoud. Wilt u zich helemaal geen zorgen hoeven maken over het onderhouden van uw aangelegde tuin? Dan nemen wij ook deze zorg graag uit uw handen. Onze specialisten stellen vooraf een onderhoudsschema op met alle werkzaamheden in een overzichtelijke planning. Vervolgens kunt u rekenen op de service die u van ons gewend bent en ligt uw tuin in Hilversum er altijd verzorgd bij.

Erkend VHG-hovenier Hilversum

Scheffelaar Tuinprojecten is aangesloten bij branchevereniging VHG. Als klant bent u hierdoor altijd precies op de hoogte van de voorwaarden en verzekerd van een juiste afhandeling in het geval van klachten. Op deze manier kunt u met een gerust hart vertrouwen op de professionele diensten die wij aanbieden.

Contact hovenier Hilversum

Bent u geïnspireerd geraakt en kunt u niet wachten om te beginnen aan uw tuin in Hilversum? Vraag kosteloos een offerte aan en zet onze specialisten aan de slag om u van persoonlijk tuinadvies te voorzien.

 

Hovenier Hilversum

  • Gegarandeerd 3 jaar groei en bloei
  • Gehele jaar door mogelijk
  • Totaalpakket voor uw tuin