Over hoveniersbedrijf Scheffelaar

Scheffelaar Tuinprojecten is al meer dan 35 jaar een all-round hoveniersbedrijf, groot in ontwerp, aanleg en onderhoud van kleine en grote tuinprojecten.

Door onze creativiteit, kennis en ervaring krijgt u een gekwalificeerd hoveniersbedrijf in uw tuin. Betrouwbare en geschoolde medewerkers, een ruime beschikbaarheid van machines en hulpmiddelen, moderne technieken en een strakke planning garanderen een snelle en goed georganiseerde uitvoering en een goed en fraai resultaat.

Ons werkgebied is voornamelijk provincie Utrecht / Het Gooi is, wij voeren projecten uit in en rondom Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Wij zijn bekend met diverse grondsoorten; wij werken zowel in stad als platteland, zowel in woonwijken als industrieterreinen.

Verschillende soorten klanten weten ons te vinden; particulieren, bejaardentehuizen, verenigingen van eigenaren, scholen, bedrijven etc.

Voor ieder tuinprobleem weten wij de oplossing, úw tuin is óns werkterrein!

Hoveniersbedrijf Scheffelaar - tuinprojecten

Onze werkzaamheden

Scheffelaar Tuinprojecten verzorgt complete tuinprojecten in de provincie Utrecht. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

Tuinaanleg

Tuinontwerp

Tuinonderhoud