Tuinaanleg Amersfoort

Voor tuinaanleg in Amersfoort komt onze hovenier eerst bij u langs om uw tuinwensen door te nemen. Tijdens het overleg worden uw plannen en verwachtingen van de tuinaanleg duidelijk op papier gezet. Wij verwerken uw eisen in de tuin en passen alle punten toe die passen bij het groene imago van Amersfoort. Bij een akkoord gaan onze hoveniers over tot de aanleg van uw tuin. Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten zorgt voor een zorgvuldig aangelegde tuin in Amersfoort. Wij bieden u: 

  • Gratis tuinschets
  • Tuinaanleg door ervaren hoveniers
  • Van ontwerp tot uitvoering
  • Persoonlijk advies voor een tuin op maat
  • Drie jaar groei en bloei gegarandeerd

De hoveniers van Scheffelaar denken met u mee van ontwerp tot aanleg. Met een tuinadvies van ons hoveniersbedrijf bent u verzekerd van een droomtuin. Vul ons contactformulier in of bel ons op 0346 352 340.

Hoveniers met meer dan 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Amersfoort

Amersfoort won in 2006 de titel ‘Groenste stad van Nederland.’ Een jaar later werd het zelfs uitgeroepen tot de groenste stad in Europa. Amersfoort staat dus voor veel groen en natuur. Zo ligt het prachtige Stadspark Schothorst te midden van de woonwijken Schothorst, Kattenbroek, Hoogland en Zielhorst. Wat is er mooier dan al dat groen terug te laten komen in de aanleg van uw tuin? Hoveniersbedrijf Scheffelaar helpt u hiermee. Met meer dan 35 jaar ervaring hebben onze hoveniers vele tuinen aangelegd in de omgeving van Amersfoort.

waterval-tuin-amersfoort

“Ik ben heel erg tevreden over Scheffelaar tuinprojecten. Onze tuin heeft nu een zithoek, mooie bloemen en nog voldoende speelruimte over voor de kinderen. De hovenier heeft goed meegedacht over een perfecte tuin voor het hele gezin, super!”


Een hovenier in de buurt van Amersfoort

Hovenierbedrijf Scheffelaar is gevestigd in Soesterberg, op korte afstand van Amersfoort. Voor elk tuinproject in Amersfoort en omgeving kunnen we dus snel ter plaatse zijn.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
Banningstraat 11B
3769 AA Soesterberg
telefoon: 0346 - 352 340
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Tuinaanleg Amersfoort voor particulieren en bedrijven

Voor zowel particulieren als bedrijven is hoveniersbedrijf Scheffelaar een betrouwbare partner voor uw tuinaanleg in Amersfoort. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor tuinen en tuinaanleg. Door deze passie zijn wij voor elk tuinproject gemotiveerd om een prachtig eindresultaat te behalen.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar heeft ervaring met veel verschillende tuinen. Van rustgevende binnentuinen waar uw personeel rustig kan lunchen tot een familietuin waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Achter ieder tuinontwerp zit een unieke gedachte. De hoveniers van hoveniersbedrijf Scheffelaar denken met u mee en kunnen het hele jaar door uw droomtuin aanleggen.

Het complete traject voor de aanleg van uw tuin verloopt over het algemeen volgens dezelfde structuur en bestaat uit de volgende fases:

Grondwerk voor uw tuin

Het grondwerk is de basis van een duurzame tuin. Het grondwerk wordt vakkundig uitgevoerd waarbij oude planten, tegels en andere zaken uit uw bestaande tuin worden gehaald. Vervolgens richten onze hoveniers de contouren van de tuin in volgens het afgesproken ontwerp. In deze fase wordt ook de bemesting voor de tuinaarde geregeld. Een goede bemesting is van levensbelang voor uw bloemen en planten.

Tuinaanleg

Na het grondwerk van de tuin wordt overgegaan op de aanleg. Uw tuin begint in deze fase steeds meer te lijken op uw droomtuin zoals die ontworpen is. Onze hoveniers regelen in deze fase o.a. het straatwerk, het leidingwerk, schuttingen en vijvers.

                                                       Tuinbeplanting

tuinbeplanting-tuin-amersfoort

In deze fase leggen onze hoveniers de laatste hand aan uw tuin. Bloemen, bomen, struiken en planten worden vakkundig ingeplant. Na deze fase is uw tuin gereed en kunt u de komende drie jaar rekenen op de groei- en bloeigarantie van hoveniersbedrijf Scheffelaar.

Laat uw droomtuin aanleggen

Hoveniersbedrijf Scheffelaar zet graag samen met u uw droomtuin op papier. Wij maken geheel kosteloos een schetsplan. We kijken samen met u naar de verschillende elementen die u graag in uw tuin terug ziet. De hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten combineren ervaring en passie voor tuinaanleg met uw wensen. Door het schetsplan krijgt u al een goed beeld van de tuinaanleg. Het eindresultaat is een vakkundig aangelegde tuin. Om alvast wat inspiratie op te doen hebben we een aantal voorbeelden van tuinstijlen naast elkaar gezet. U kunt gaan voor een tuinaanleg in één van deze stijlen, maar een combinatie is ook mogelijk. Lees meer over tuinontwerp.

VHG-hovenier

Met Scheffelaar Tuinprojecten kiest u voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Als lid van de branchevereniging VGH staan we garant voor een overzichtelijke en heldere offerte vooraf en de deskundige uitvoering van de werkzaamheden. Na de aanleg van uw tuin in Amersfoort ontvangt een VHG garantiecertificaat. Daarmee bent u verzekerd van een correcte afwikkeling bij eventuele klachten. Zo kent de VHG een geschillen- en nakomingsgarantieregeling. U weet dus zeker dat u de werkzaamheden door een erkende hovenier laat uitvoeren.

Tuinprojecten in Amersfoort

verticale-tuin-schothorsterlaan-amersfoort

Verticale tuin op de Schothorsterlaan in Amersfoort.

wilde-tuin-verdiweg-amersfoort

Wilde tuin op de Verdiweg in Amersfoort.

bloementuin-nieuwland-amersfoort

Bloementuin in de wijk Nieuwland.

Klassieke-tuin-amersfoort-vathorst

Klassieke tuin in de nieuwbouwwijk Amersfoort Vathorst.

Tuin laten aanleggen in Amersfoort

  • Gegarandeerd 3 jaar groei en bloei
  • Gehele jaar door mogelijk
  • Totaalpakket voor uw tuin