Tuinaanleg Hilversum

Bij tuinaanleg in Hilversum is Scheffelaar Tuinprojecten de hovenier die u graag verder helpt. Een tuin is een plek waar u moet kunnen genieten en waar u zich thuis voelt. Een goed aangelegde tuin is daarvoor een vereiste. Onze hoveniers verweven hun creativiteit met uw wensen en zorgen ervoor dat de tuin naar wens wordt aangelegd. Wij leggen de droomtuin voor u aan in Hilversum.

Aan de basis van de tuinaanleg ligt een persoonlijk en gedetailleerd tuinontwerp. Wanneer u in overleg met de hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten tot een ontwerp bent gekomen, kan gestart worden met de daadwerkelijke tuinaanleg. Een periode waarin wij uw gewenste tuin in Hilversum werkelijkheid maken.

  • Gratis advies van tuinexperts
  • Tuinaanleg door vakkundige hoveniers
  • Drie jaar groei- en bloeigarantie
  • Volledig geregeld: van ontwerp tot tuinaanleg
  • Ruim 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Hilversum

Bent u benieuwd wat hoveniersbedrijf Scheffelaar voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een tuinadvies op maat. Wij geven u gratis advies over tuinaanleg in Hilversum. Maak gebruik van het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Bel: 0346 352 340

Meer dan 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Hilversum

De gemeente Hilversum staat bekend als een groene omgeving. De omgeving kenmerkt zich door veel groen en schitterende natuurgebieden, zoals in Kerkelanden of het Nimrodpark. Daardoor is Hilversum uitermate geschikt om een natuurlijke overgang tussen bebouwing en natuur te creëren door middel van tuinaanleg. Hoveniersbedrijf Scheffelaar heeft meer dan 35 jaar ervaring met ontwerp en tuinaanleg in Hilversum.

Uw hovenier in Hilversum voor tuinaanleg

Hilversum valt binnen het werkgebied van hoveniersbedrijf Scheffelaar. Zo weet u zeker dat we snel ter plaatse zijn voor tuinaanleg in Hilversum en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of het vrijblijvend aanvragen van een offerte. Tijdens de maanden december, januari en februari ontvangt u een winterkorting.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
Banningstraat 11B
3769 AA Soesterberg
telefoon: 0346 - 352 340
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Volledig verzorgde tuinaanleg in Hilversum

Hoveniersbedrijf Scheffelaar legt tuinen aan voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. De ervaring en passie van onze hoveniers resulteert in tuinprojecten waar we trots op zijn.

Van bedrijfstuinen waar collega’s elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten tot intieme en persoonlijke tuinen voor particulieren; elke tuin heeft zo zijn eigen functie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudsarme tuin, zodat u weinig onderhoud hoeft te plegen. Uw tuin kan het gehele jaar door worden aangelegd.

Ons tuinaanleg traject bestaat uit de volgende fases:

Grondwerk

Het fundament voor de nieuwe tuin wordt in deze fase gelegd. Wanneer nodig verwijderen onze hoveniers de bestaande tuin. Daarnaast wordt de bemesting voor de beplanting geregeld voordat er gestart kan worden met de tuinaanleg. Dit is een essentieel onderdeel van de groei- en bloeigarantie.

Tuinaanleg werkzaamheden

ingerichte-tuin-hilversum

De volgende stap voor uw nieuwe tuin. Aan de hand van het ontwerp worden de tuinaanleg werkzaamheden in uw tuin in Hilversum uitgevoerd. Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten kan o.a. de bestrating, het leidingwerk voor beregening en de tuinverlichting voor u regelen.

Tuinbeplanting

beplante-tuin-hilversum

Na de tuinaanleg werkzaamheden kunnen de hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten zorgen voor een vakkundige beplanting van de tuin. Alle bloemen, planten, bomen en struiken worden vakkundig ingepland.

Op alle geleverde planten krijgt u drie jaar bloei- en groeigarantie.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
Banningstraat 11B
3769 AA Soesterberg
telefoon: 0346 - 352 340
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Aanvullende hoveniersdiensten

Scheffelaar Tuinprojecten biedt naast tuinaanleg ook een pakket voor complete tuinprojecten. Voor elke tuin hebben wij een oplossing; wij werken zowel in de stad als het buitengebied van Hilversum en verzorgen zowel particuliere als bedrijfstuinen. Naast tuinaanleg kunnen we u ook van dienst zijn bij tuinontwerp en tuinonderhoud in Hilversum.

Welke tuin past het beste bij u?

Heeft u al een idee hoe de tuin van uw dromen er uit moet komen te zien? Hoveniersbedrijf Scheffelaar biedt u graag een gratis schetsontwerp aan. In dit tuinadvies combineren wij uw persoonlijke tuinwensen met onze vakkennis, creativiteit en ervaring. Vraag een gratis tuinadvies aan bij onze ervaren hoveniers.

Hieronder vindt u ter inspiratie van uw tuinaanleg een aantal voorbeelden van verschillende tuinstijlen.

Garantie van een VHG-hovenier

Scheffelaar Tuinprojecten is lid van de branchevereniging VHG. U ontvangt van tevoren een gedetailleerde en duidelijke offerte van ons. Mocht u achteraf niet tevreden zijn over de aanleg van uw tuin dan kunt u gebruik maken van een officiële klachtenprocedure. Door het lidmaatschap heeft u de garantie dat afspraken nagekomen worden en bent u ervan verzekerd dat u met een betrouwbare en professionele hovenier in zee gaat.

Projecten tuinaanleg Hilversum

Hieronder vindt u enkele tuinaanleg werkzaamheden die Scheffelaar Tuinprojecten heeft uitgevoerd in de regio Hilversum.

verticale-tuin-kolhornseweg-hilversum

Verticale tuin op de Kolhornseweg in Hilversum

wilde-tuin-mozartlaan-hilversum

Wilde tuin op de Mozartlaan in Hilversum

bloementuin-vossenstraat-hilversum

Bloementuin op de Vossenstraat in Hilversum

Klassieke-tuin-palestinalaan-hilversum

Klassieke tuin op de Palestrinalaan in Hilversum

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het opvragen van een offerte?
Bij Scheffelaar Tuinprojecten vinden wij het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. In onze geheel vrijblijvende offerte ontvangt u daarom een duidelijk overzicht van alle kosten voor uw tuinontwerp.

Wat is jullie werkgebied?
U kunt bij ons terecht voor het opmaken van tuinontwerpen, het aanleggen van uw droomtuin en voor onderhoud van uw tuin in de regio Amersfoort, Utrecht en Hilversum.

Wat zijn de kosten van een nieuwe tuin?
Een tuin maakt u zo duur als u zelf wilt. Onze tuinontwerpen zijn daarom volledig aangepast op uw wensen, tuin en budget.

Maken jullie ook een tuinschets?
Gelukkig bestaat er geen vaste ‘Scheffelaar-tuin’. Al onze tuinen maken wij specifiek voor de klant op maat. Voordat wij starten met het aanleggen van uw tuin wordt er daarom altijd eerst een tuinschets gemaakt op basis van uw wensen en tuin. Dankzij dit schetsplan krijgt u een goed overzicht van hoe de tuin eruit komt te zien, waar de beplanting geplaatst wordt, waar de bestrating komt etc. Wij noemen een tuinschets ook wel een visuele weergave van uw wensen en onze vakkennis.

Doen jullie ook aan tuinonderhoud?
U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw droomtuin. Regelmatig onderhoud draagt hieraan bij. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud dat bepaalde onderdelen in uw tuin vervangen dienen te worden. Bij Scheffelaar Tuinprojecten hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring in het onderhouden van tuinen.

Kan ik bij jullie ook terecht voor tuinaanleg voor mijn bedrijf?
Wij helpen graag bij het aanleggen van uw bedrijfstuin. Hierbij vinden wij het van belang dat de tuin in relatie staat tot uw bedrijf.

Ik heb een andere vraag