Tuinaanleg Hilversum

Bij tuinaanleg in Hilversum is Scheffelaar Tuinprojecten de hovenier die u graag verder helpt. Een tuin is een plek waar u moet kunnen genieten en waar u zich thuis voelt. Een goed aangelegde tuin is daarvoor een vereiste. Onze hoveniers verweven hun creativiteit met uw wensen en zorgen ervoor dat de tuin naar wens wordt aangelegd. Wij leggen de droomtuin voor u aan in Hilversum. 

Aan de basis van de tuinaanleg ligt een persoonlijk en gedetailleerd tuinontwerp. Wanneer u in overleg met de hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten tot een tuinontwerp bent gekomen, kan gestart worden met de daadwerkelijke tuinaanleg. Een periode waarin wij uw  gewenste tuin in Hilversum werkelijkheid maken.

  • Gratis advies van tuinexperts
  • Tuinaanleg door vakkundige hoveniers
  • Drie jaar groei- en bloeigarantie
  • Volledig geregeld
  • Ruim 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Hilversum

Bent u benieuwd wat hoveniersbedrijf Scheffelaar voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een tuinadvies op maat. Wij geven u gratis advies over tuinaanleg in Hilversum. Bel ons op 0346-352 340 of maak gebruik van het contactformulier.

Meer dan 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Hilversum

De gemeente Hilversum staat bekend als een groene omgeving. De omgeving kenmerkt zich door veel groen en schitterende natuurgebieden, zoals in Kerkelanden of het Nimrodpark. Daardoor is Hilversum uitermate geschikt om een natuurlijke overgang tussen bebouwing en natuur te creëren in de aanleg van uw tuin. Hoveniersbedrijf Scheffelaar heeft meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen in Hilversum.

waterval-aangelegd-tuin-hilversum

‘’Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij het hele gezin is met onze nieuwe tuin. Van ontwerp tot aanleg super tevreden over Scheffelaar Tuinprojecten!’’

Uw hovenier in Hilversum altijd dichtbij

Hilversum valt binnen het werkgebied van hoveniersbedrijf Scheffelaar. Zo weet u zeker dat we snel ter plaatse zijn voor de aanleg van uw tuin in Hilversum en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of het vrijblijvend aanvragen van een offerte. Tijdens de maanden december, januari en februari ontvangt u een winterkorting.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
Banningstraat 11B
3769 AA Soesterberg
telefoon: 0346 - 352 340
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

 

De aanleg van uw tuin volledig verzorgd

Hoveniersbedrijf Scheffelaar verzorgt tuinaanleg in Hilversum voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. De ervaring en passie van onze hoveniers resulteert in tuinprojecten waar we trots op zijn.

Van bedrijfstuinen waar collega’s elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten tot intieme en persoonlijke tuinen voor particulieren; elke tuin heeft zo zijn eigen functie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudsarme tuin, zodat u weinig onderhoud hoeft te plegen. Uw tuin kan het gehele jaar door worden aangelegd.

Het traject voor de aanleg van uw tuin bestaat uit de volgende fases:

Grondwerk voor uw tuin

Het fundament voor de nieuwe tuin wordt in deze fase gelegd. Wanneer nodig verwijderen onze hoveniers de bestaande tuin. Daarnaast wordt de bemesting voor de beplanting geregeld. Dit is een essentieel onderdeel van de groei- en bloeigarantie.

                                                       Tuinaanleg

ingerichte-tuin-hilversum

De volgende stap voor uw nieuwe tuin. Aan de hand van het ontwerp worden de tuinaanleg werkzaamheden uitgevoerd. Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten kan o.a. de bestrating, het leidingwerk voor beregening en de tuinverlichting voor u regelen.

                                                       Tuinbeplanting

beplante-tuin-hilversum

De hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten zorgen voor een vakkundige beplanting van de tuin. Alle bloemen, planten, bomen en struiken worden vakkundig ingeplant.

Op alle geleverde planten krijgt u drie jaar bloei- en groeigarantie.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
Banningstraat 11B
3769 AA Soesterberg
telefoon: 0346 - 352 340
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

 

Aanvullende hoveniersdiensten

Scheffelaar Tuinprojecten biedt naast tuinaanleg ook een pakket voor complete tuinprojecten. Voor elke tuin hebben wij een oplossing; wij werken zowel in de stad als het buitengebied en verzorgen zowel particuliere als bedrijfstuinen. Naast tuinaanleg kunnen we u ook van dienst zijn bij tuinontwerp en tuinonderhoud in Hilversum.

Welke tuin past het beste bij u?

Heeft u al een idee hoe de tuin van uw dromen er uit moet komen te zien? Hoveniersbedrijf Scheffelaar biedt u graag een gratis schetsontwerp aan. In dit ontwerp combineren wij uw persoonlijke tuinwensen met onze vakkennis, creativiteit en ervaring. Hieronder vindt u ter inspiratie van uw tuinaanleg een aantal voorbeelden van verschillende tuinstijlen.

 

Garantie van een VHG-hovenier

Scheffelaar Tuinprojecten is lid van de branchevereniging VHG. U ontvangt van tevoren een gedetailleerde en duidelijke offerte van ons. Mocht u achteraf niet tevreden zijn over de aanleg van uw tuin dan kunt u gebruik maken van een officiële klachtenprocedure. Door het lidmaatschap heeft u de garantie dat afspraken nagekomen worden en bent u ervan verzekerd dat u met een betrouwbare en professionele hovenier in zee gaat.

Projecten tuinaanleg Hilversum

Hieronder vindt u enkele tuinen die Scheffelaar Tuinprojecten heeft aangelegd in de regio Hilversum.

verticale-tuin-kolhornseweg-hilversum

Verticale tuin op de Kolhornseweg in Hilversum

wilde-tuin-mozartlaan-hilversum

Wilde tuin op de Mozartlaan in Hilversum

bloementuin-vossenstraat-hilversum

Bloementuin op de Vossenstraat in Hilversum

Klassieke-tuin-palestinalaan-hilversum

Klassieke tuin op de Palestrinalaan in Hilversum

Tuin laten aanleggen in Hilversum

  • Gegarandeerd 3 jaar groei en bloei
  • Gehele jaar door mogelijk
  • Totaalpakket voor uw tuin