Tuinaanleg Hilversum

Bij tuinaanleg in Hilversum is Scheffelaar Tuinprojecten de hovenier die u graag verder helpt. Een tuin is een plek waar u moet kunnen genieten en waar u zich thuis voelt. Een goed aangelegde tuin is daarvoor een vereiste. Onze hoveniers verweven hun creativiteit met uw wensen en zorgen ervoor dat de tuin naar wens wordt aangelegd. Wij leggen de droomtuin voor u aan in Hilversum. 

Aan de basis van de tuinaanleg ligt een persoonlijk en gedetailleerd tuinontwerp. Wanneer u in overleg met de hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten tot een tuinontwerp bent gekomen, kan gestart worden met de daadwerkelijke tuinaanleg. Een periode waarin wij uw  gewenste tuin in Hilversum werkelijkheid maken.

  • Gratis advies van tuinexperts
  • Tuinaanleg door vakkundige hoveniers
  • Drie jaar groei- en bloeigarantie
  • Volledig geregeld
  • Ruim 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Hilversum

Bent u benieuwd wat hoveniersbedrijf Scheffelaar voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een tuinadvies op maat. Wij geven u gratis advies over tuinaanleg in Hilversum. Bel ons op 06 - 218 54 315 of maak gebruik van het contactformulier.

Meer dan 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Hilversum

De gemeente Hilversum staat bekend als een groene omgeving. De omgeving kenmerkt zich door veel groen en schitterende natuurgebieden, zoals in Kerkelanden of het Nimrodpark. Daardoor is Hilversum uitermate geschikt om een natuurlijke overgang tussen bebouwing en natuur te creëren in de aanleg van uw tuin. Hoveniersbedrijf Scheffelaar heeft meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen in Hilversum.

waterval-aangelegd-tuin-hilversum

‘’Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij het hele gezin is met onze nieuwe tuin. Van ontwerp tot aanleg super tevreden over Scheffelaar Tuinprojecten!’’

Uw hovenier in Hilversum altijd dichtbij

Hilversum valt binnen het werkgebied van hoveniersbedrijf Scheffelaar. Zo weet u zeker dat we snel ter plaatse zijn voor de aanleg van uw tuin in Hilversum en omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie of het vrijblijvend aanvragen van een offerte. Tijdens de maanden december, januari en februari ontvangt u een winterkorting.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
telefoon: 06 - 218 54 315
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Tuinaanleg Hilversum: volledig verzorgd

Hoveniersbedrijf Scheffelaar verzorgt tuinaanleg in Hilversum voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. De ervaring en passie van onze hoveniers resulteert in tuinprojecten waar we trots op zijn.

Van bedrijfstuinen waar collega’s elkaar in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten tot intieme en persoonlijke tuinen voor particulieren; elke tuin heeft zo zijn eigen functie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een onderhoudsarme tuin, zodat u weinig onderhoud hoeft te plegen. Uw tuin kan het gehele jaar door worden aangelegd.

Het traject voor de aanleg van uw tuin bestaat uit de volgende fases:

Grondwerk voor uw tuin

Het fundament voor de nieuwe tuin wordt in deze fase gelegd. Wanneer nodig verwijderen onze hoveniers de bestaande tuin. Daarnaast wordt de bemesting voor de beplanting geregeld. Dit is een essentieel onderdeel van de groei- en bloeigarantie.

                                                      Tuinaanleg

ingerichte-tuin-hilversum

De volgende stap voor uw nieuwe tuin. Aan de hand van het ontwerp worden de tuinaanleg werkzaamheden uitgevoerd. Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten kan o.a. de bestrating, het leidingwerk voor beregening en de tuinverlichting voor u regelen.

                                                       Tuinbeplanting

beplante-tuin-hilversum

De hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten zorgen voor een vakkundige beplanting van de tuin. Alle bloemen, planten, bomen en struiken worden vakkundig ingeplant.

Op alle geleverde planten krijgt u drie jaar bloei- en groeigarantie.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
telefoon: 06 - 218 54 315
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Aanvullende hoveniersdiensten

Scheffelaar Tuinprojecten biedt naast tuinaanleg ook een pakket voor complete tuinprojecten. Voor elke tuin hebben wij een oplossing; wij werken zowel in de stad als het buitengebied en verzorgen zowel particuliere als bedrijfstuinen. Naast tuinaanleg kunnen we u ook van dienst zijn bij tuinontwerp en tuinonderhoud in Hilversum.

Vrijblijvend advies voor tuinaanleg Hilversum

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw tuinwensen in Hilversum. Of u nu kiest voor een oase van rust of een leeftuin waar de kinderen kunnen spelen, met de expertise van hoveniersbedrijf Scheffelaar worden uw tuindromen tot in de puntjes gerealiseerd. Vraag gratis tuinadvies aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Hovenier Hilversum

Op basis van een inventarisatie van uw tuin stellen wij kosteloos een schetsplan voor u op. Hiermee brengen we in beeld hoe de indeling van de tuin wordt en hoe deze eruit komt te zien. Aan de hand van de bijgevoegde offerte heeft u direct inzicht in de kosten van uw toekomstige tuin in Hilversum.

Uw tuin op maat in Hilversum

Omdat wij het belangrijk vinden dat het een tuin wordt die écht bij u past, maken we ieder tuinontwerp compleet op maat. Het schetsplan wordt uitgebreid met een beplantingsplan, technische details en overige kenmerken om u een goed beeld te geven van uw toekomstige tuin. Onze vakkundige hoveniers in Hilversum verzorgen het grondwerk, de tuinaanleg en tuinbeplanting volledig en met aandacht voor detail.

Tuinonderhoud Hilversum

Ons concept is een onderhoudsarme tuin. Hiermee garanderen we lage onderhoudskosten. Nadat wij de laatste hand hebben gelegd aan uw droomtuin, bent u drie jaar lang verzekerd van een groeiende en bloeiende tuin in Hilversum. U profiteert bij elk tuinproject van onze groei- en bloeigarantie!

Met onze jarenlange ervaring adviseren we u ook graag op het gebied van tuinonderhoud. Wilt u zich helemaal geen zorgen hoeven maken over het onderhouden van uw aangelegde tuin? Dan nemen wij ook deze zorg graag uit uw handen. Onze specialisten stellen vooraf een onderhoudsschema op met alle werkzaamheden in een overzichtelijke planning. Vervolgens kunt u rekenen op de service die u van ons gewend bent en ligt uw tuin in Hilversum er altijd verzorgd bij.

Hovenier Hilversum

Welke tuin past het beste bij u?

Heeft u al een idee hoe de tuin van uw dromen er uit moet komen te zien? Hoveniersbedrijf Scheffelaar biedt u graag een gratis schetsontwerp aan. In dit ontwerp combineren wij uw persoonlijke tuinwensen met onze vakkennis, creativiteit en ervaring. Hieronder vindt u ter inspiratie van uw tuinaanleg een aantal voorbeelden van verschillende tuinstijlen.

 

Erkend VHG-hovenier Hilversum

Scheffelaar Tuinprojecten is aangesloten bij branchevereniging VHG. Als klant bent u hierdoor altijd precies op de hoogte van de voorwaarden en verzekerd van een juiste afhandeling in het geval van klachten. Op deze manier kunt u met een gerust hart vertrouwen op de professionele diensten die wij aanbieden.

Projecten tuinaanleg Hilversum

Hieronder vindt u enkele tuinen die Scheffelaar Tuinprojecten heeft aangelegd in de regio Hilversum.

verticale-tuin-kolhornseweg-hilversum

Verticale tuin op de Kolhornseweg in Hilversum

wilde-tuin-mozartlaan-hilversum

Wilde tuin op de Mozartlaan in Hilversum

bloementuin-vossenstraat-hilversum

Bloementuin op de Vossenstraat in Hilversum

Klassieke-tuin-palestinalaan-hilversum

Klassieke tuin op de Palestrinalaan in Hilversum

Tuin laten aanleggen in Hilversum

  • Gegarandeerd 3 jaar groei en bloei
  • Gehele jaar door mogelijk
  • Totaalpakket voor uw tuin