Tuinaanleg Utrecht

Bij tuinaanleg in Utrecht staan uw persoonlijke wensen voorop. Wij komen eerst bij u langs om uw plannen en verwachtingen met u door te nemen. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuinwensen zorgvuldig worden uitgewerkt in het plan voor de tuinaanleg. Nadat u akkoord bent met het plan, gaan de hoveniers beginnen met de aanleg van uw droomtuin. De voordelen van tuinaanleg in Utrecht door Scheffelaar Tuinprojecten zijn: 

  • Tuinaanleg door ervaren tuinexperts
  • Persoonlijk advies
  • Drie jaar groei- en bloeigarantie
  • Ruime ervaring in gemeente Utrecht
  • Aandacht voor uw tuinwensen

Hoveniersbedrijf Scheffelaar zorgt voor de aanleg van een persoonlijke tuin. We gebruiken uw wensen en verwachtingen als vertrekpunt voor de tuinaanleg. De ervaren hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten zorgen ervoor dat uw persoonlijke tuin werkelijkheid wordt. Bel voor een tuinadvies op maat met 06 - 218 54 315 of vul ons contactformulier in.

Ervaren hoveniersbedrijf met tuinaanleg in Utrecht

De inwoners van de gemeente Utrecht vinden groen belangrijk. Dit komt terug in de plannen van de gemeente om van Utrecht een duurzame en groene gemeente te maken. Met een tuinaanleg van hoveniersbedrijf Scheffelaar draagt u zelf uw steentje bij aan het groen in uw omgeving.

aangelegde-waterval-kleine-tuin-utrecht

“Onze woning in de binnenstad van Utrecht heeft een kleine tuin. Toch heeft hoveniersbedrijf Scheffelaar een prachtig eindresultaat behaald door efficiënt om te gaan met de ruimte.”

Een hovenier in de gemeente Utrecht

Hoveniersbedrijf Scheffelaar bevindt zich in de gemeente Utrecht, in het dorp Soesterberg. Onze hoveniers zijn snel ter plaatse voor elke tuin in de omgeving van Utrecht.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
telefoon: 06 - 218 54 315
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Van ontwerp tot tuinaanleg volledig verzorgd

Bij hoveniersbedrijf Scheffelaar werken ervaren hoveniers met een passie voor tuinen. Zij zijn gemotiveerd om elk tuinproject tot een goed einde te brengen. Wij kunnen u dan ook van dienst zijn voor de meest uiteenlopende tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven.

De hoveniers van hoveniersbedrijf Scheffelaar denken met u mee voor een tuinaanleg dat op basis van uw wensen wordt gemaakt. Dit kan een weelderige bloementuin zijn maar ook een tuin met een strakke, zakelijke uitstraling.

Het traject voor de aanleg van uw tuin verloopt gefaseerd, deze fasen zijn bij elke tuin in grote lijnen hetzelfde:

                                                       Grondwerk

grondwerk-tuin-utrecht

In de eerste fase wordt gezorgd voor een goed fundament voor uw nieuwe tuin. Indien nodig verwijderen wij de bestaande tuin. De hovenier kan dan met een schone lei beginnen. Ook wordt in deze fase de bemesting voor uw tuin geregeld. De bemesting is zeer belangrijk voor de groei en bloei van de bloemen en planten.

Tuinaanleg

Met de juiste basis kunnen de hoveniers beginnen met de volgende stap: de tuinaanleg. In deze fase worden enkele belangrijke zaken voor uw tuin gerealiseerd. Hier moet u denken aan o.a. het straatwerk, de verlichting en het leidingwerk.

                                                       Tuinbeplanting

tuinbeplanting-tuin-utrecht

Na afloop van de tuinaanleg kunnen de werkzaamheden de laatste fase ingaan. In deze fase krijgt uw droomtuin vorm. De hoveniers planten alle bloemen, struiken, planten en bomen zorgvuldig en zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Door de vakkundige plaatsing en de juiste bemesting kan hoveniersbedrijf Scheffelaar u drie jaar groei- en bloeigarantie bieden.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
telefoon: 06 - 218 54 315
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Uw droomtuin aangelegd

Veel mensen hebben hun droomtuin in grote lijnen in hun hoofd zitten. Hoveniersbedrijf Scheffelaar helpt om deze dromen werkelijkheid te maken. Door onze ervaring met tuinontwerp en –aanleg kunnen wij u helpen uw dromen om te zetten in een tuin waar al uw wensen in terug komen. Meer informatie over de mogelijkheden in Utrecht.

Voor het geval u nog wat ideeën op wilt doen hebben wij enkele tuinstijlen naast elkaar gezet. Onze vakmensen adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Tuinprojecten in Utrecht

verticale-tuin-zambesidreef-utrecht

Verticale tuin op de Zambesidreef in Utrecht

wilde-tuin-engelsmanplaat-utrecht

Wilde tuin op de Engelsmanplaat in Utrecht

bloementuin-leidsche-rijn-utrecht

Bloementuin in de wijk Leidsche Rijn in Utrecht

Klassieke-tuin-oostbroekselaan-utrecht

Klassieke tuin op de Oostbroekselaan in Utrecht

Tuin laten aanleggen in Utrecht

  • Gegarandeerd 3 jaar groei en bloei
  • Gehele jaar door mogelijk
  • Totaalpakket voor uw tuin