Tuinaanleg Zeist

Scheffelaar Tuinprojecten helpt u graag met uw tuinaanleg en tuinonderhoud in Zeist. Een goed aangelegde tuin zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Onze ervaren hoveniers combineren hun creativiteit met uw persoonlijke wensen en realiseren zo uw droomtuin. Door uw tuin aan te laten leggen door Scheffelaar Tuinprojecten, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Tuinaanleg door vakkundige hoveniers
  • Gratis tuinadvies van tuinexperts
  • Gratis schetsontwerp en gedetailleerd tuinplan
  • Meer dan 35 jaar ervaring met tuinaanleg
  • 3 jaar bloei- en groeigarantie

Benieuwd naar wat hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten voor u kan betekenen of heeft u vragen over onze tuinaanleg? Neem dan vrijblijvend contact op voor persoonlijk tuinadvies of vraag een gratis tuinontwerp aan. We adviseren u graag over tuinaanleg in Zeist. U kunt ons bereiken via 06 - 218 54 315 of door het contactformulier in te vullen.

Gratis tuinontwerp aanvragen

Ruim 35 jaar ervaring met tuinaanleg in Zeist

Zeist ligt middenin het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug en heeft hierdoor een 'groen' karakter. Het Zeisterbos en het Wilhelminapark zijn hier twee prachtige voorbeelden van. Zeist is bij uitstek geschikt om een natuurlijke overgang tussen bebouwing en natuur te realiseren door middel van de aanleg van een prachtige tuin. Scheffelaar Tuinprojecten heeft ruim 35 jaar ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen in Zeist.

waterval-aangelegd-tuin-hilversum

‘‘’Scheffelaar heeft onze hele tuin ontworpen en ook aangelegd. Het eindresultaat is nog mooier dan ik had durven dromen. Een dikke 10!’’

Uw hovenier dichtbij Zeist

Scheffelaar Tuinprojecten is gevestigd in Soesterberg, op slechts tien minuten rijden van Zeist. We zijn dus altijd snel ter plaatse voor ieder tuinproject in Zeist en omgeving.

Hoveniersbedrijf Scheffelaar
telefoon: 06 - 218 54 315
fax: 0346 - 354 651
e-mail: info@scheffelaartuinprojecten.nl

Aanleg van elk soort tuin

Scheffelaar Tuinprojecten verzorgt tuinaanleg in Zeist voor particulieren, bedrijven en instellingen. Van een bedrijfstuin waar collega’s gezellig pauze kunnen houden tot een intieme, persoonlijke tuin van particulieren. Onze gepassioneerde hoveniers kunnen elk type tuin realiseren. De passie en ervaring van onze mensen zorgen iedere keer opnieuw voor tuinprojecten waar we trots op zijn. Heeft u behoefte aan een tuin die er altijd mooi bij ligt en die haast geen onderhoud behoeft? U kunt bij ons ook terecht voor een onderhoudsarme tuin.

We kunnen uw tuin het gehele jaar door aanleggen. De aanleg van een tuin realiseren we in de onderstaande fases:

Grondwerk

In de eerste fase leggen we het fundament voor uw nieuwe tuin. Onze hoveniers verwijderen uw bestaande planten en tegels waar nodig. Daarnaast regelen we in deze fase de bemesting voor het grondwerk. Een goede bemesting is van essentieel belang voor gezonde bloemen en planten.

Tuinaanleg

Aan de hand van het tuinontwerp regelen onze hoveniers in deze fase onder andere het straatwerk, leidingwerk, vijvers en schuttingen.

ingerichte-tuin-hilversum

Tuinbeplanting

Aan de hand van het tuinontwerp regelen onze hoveniers in deze fase onder andere het straatwerk, leidingwerk, vijvers en schuttingen.

tuinbeplanting-tuin-amersfoort

Gratis schetsontwerp

Heeft u al in uw hoofd zitten hoe uw toekomstige tuin er ongeveer uit moet gaan zien? Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten biedt een gratis schetsontwerp aan. We geven vorm aan uw wensen met onze creativiteit, vakkennis en ervaring.

Erkend VGH-hovenier Zeist

Professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij Scheffelaar Tuinprojecten hoog in het vaandel. We zijn dan ook lid van de hoveniers branchevereniging VGH. Na de aanleg van uw tuin in Zeist ontvangt u altijd een garantiecertificaat. Hiermee bent u verzekerd van een passende afwikkeling bij eventuele klachten. U kunt dus altijd vertrouwen op de professionele diensten van Scheffelaar.

Projecten Tuinaanleg Zeist

Bekijk onderstaande afbeeldingen voor een greep uit onze projecten in Zeist.

verticale-tuin-kolhornseweg-hilversum

Verticale tuin op de Woudenbergseweg in Zeist

wilde-tuin-mozartlaan-hilversum

Wilde tuin op de Slotlaan in Zeist

bloementuin-vossenstraat-hilversum

Bloementuin op de Brugakker in Zeist

Klassieke-tuin-palestinalaan-hilversum

Klassieke tuin op de Beethovenlaan in Zeist