Tuinonderhoud

Wanneer uw droomtuin is gerealiseerd wilt u natuurlijk dat deze in dezelfde staat blijft. Dankzij regelmatig onderhoud kunt u zo lang mogelijk van uw tuin genieten. Daarnaast voorkomt regelmatig tuinonderhoud mogelijke kosten om bloemen, planten of andere onderdelen in uw tuin te vervangen.

De hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten zijn ervaren in het onderhoud van tuinen in de regio Utrecht en Het Gooi. Wij voeren eenmalige onderhoudsbeurten uit, maar ook periodiek onderhoud. Neem vrijblijvend contact op via 0346-352 340 of stuur een e-mail naar info@scheffelaartuinprojecten.nl.

Tuinonderhoud in de regio Utrecht

Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten kan uw tuin onderhouden. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden aan tuinen uit in Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Hieronder vallen de eenmalige standaard onderhoudsbeurt van de tuin, de voorjaars- en najaarsbeurt en periodiek onderhoud van tuinen. Indien u een low-budget onderhoud wilt, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Periodiek onderhoud van de tuin

Als u uw tuin periodiek wilt laten onderhouden door hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten, maken wij een onderhoudsschema. In dit schema staan de werkzaamheden vermeld, inclusief de maand waarin deze worden uitgevoerd. U heeft dus een controleerbaar inzicht in onze dienstverlening. De onderhoudswerkzaamheden van tuinen bestaan uit vele diensten, zoals:

 • Snoeien en knippen
 • Maaien en bemesten
 • Ziektes en ongedierte bestrijden

Wij voeren ook eenmalige renovaties uit. Bovendien moeten vijvers, het schuttingwerk, het leidingwerk en het straatwerk ook onderhouden worden. Dergelijk onderhoud kunt u het beste laten doen door een specialist.

Overige onderhoudswerkzaamheden

Hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten voert naast de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden aan de tuin ook gemechaniseerde werkzaamheden uit. Bij de uitvoering van gemechaniseerde werkzaamheden aan de tuin houden wij rekening met rusttijden en stilte-uren. Daarnaast maken onze hoveniers zoveel mogelijk gebruik van biologische en ecologische toepassingen bij onkruid-, ziektebestrijding en bemesting.

Onderhoudsadvies voor uw tuin

De hoveniers van Scheffelaar Tuinprojecten hebben jarenlange ervaring in tuinonderhoud in Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Daardoor beschikken zij over de kennis en kunde om u te adviseren over tuinonderhoud. Wij kunnen u adviseren over:

 • Het snoeien van planten en bomen
 • De urgentie van regelmatig snoeien
 • Welke bemesting het beste is voor welk type grond
 • Vijveronderhoud
 • Low-budget onderhoud van de tuin

Via onderstaand reactieformulier kunt u contact opnemen met hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten. Wij zijn tevens bereikbaar via 0345-352 340 en via info@scheffelaartuinprojecten.nl.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht

Tuinonderhoud - tuinprojecten

Tuinonderhoud door Scheffelaar Tuinprojecten

 • Periodiek en eenmalig tuinonderhoud
 • Onderhoudsadvies voor uw tuin
 • Onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen