Tuinontwerp Amersfoort

Het uniekste tuinontwerp van Amersfoort! Een tuin van hoveniersbedrijf Scheffelaar is nooit hetzelfde:

 • Kosteloos een schetsplan
 • Kwaliteit voor een goede prijs
 • Optie tot onderhoud van uw tuin

Tuinontwerp Amersfoort: van A tot Z

Van begin tot eind helpen wij u bij het realiseren van een schitterende tuin in Amersfoort. Alle wensen die u heeft voor de tuin worden in vervulling gebracht. Bent u er nog niet helemaal uit wat uw specifieke wensen zijn? Dan helpen wij u daar graag bij.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe tuin, wilt u een tuin laten ontwerpen of zoekt u gratis tuinadvies? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Contact opnemen kan ook via telefoonnummer 06 - 218 54 315, door een e-mail te sturen naar info@scheffelaartuinprojecten.nl of door een gratis offerte aan te vragen.

Van tuinontwerp tot een compleet bloeiende tuin

Aan de hand van uw wensen maken wij een schets van de tuin. Met dit tuinontwerp heeft u gelijk een idee hoe de tuin eruit gaat zien en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Als u tevreden bent met de schets en de planning, dan gaan wij aan de slag. De duur van het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, ligt aan de grootte en het aantal veranderingen die gaan plaatsvinden. Van te voren zal er een offerte gemaakt worden met de tijdsduur en de kosten voor de tuin.

Bij het maken van een schets, letten wij op:

 • Wie zijn de tuingebruikers (gezinsgrootte, leeftijd, etc)
 • Voor welk doel dient de tuin (representatie/zonnen/spelen/buitenleven etc)
 • Architectuur van uw pand (bouwstijl, type gebouw, omgeving etc)
 • Ligging (privacy, zon/schaduw, bestaande beplanting etc)

Het gratis schetsplan kan uitgebreid worden tegen kostprijs. De tuinontwerpers kunnen meer details toevoegen aan het schetsplan, zoals een matenplan, beplantingsplan, technische details en andere visualisaties. Hiermee staat uw tuin tot in de puntjes op papier.

Lees hier meer over de mogelijkheden voor uw tuin in Amersfoort.

Tuin ontwerpen in Amersfoort

Bij het ontwerpen van uw tuin in Amersfoort wordt rekening gehouden met een aantal factoren. Onder deze factoren vallen:

 • De tuingebruikers
 • Het doel van de tuin
 • De woning
 • De ligging van de tuin

Tuinontwerp afgestemd op tuingebruikers

Eén van de belangrijkste factoren die de tuinontwerper meeneemt zijn de tuingebruikers. Heeft u jonge kinderen, dan moet het een kindvriendelijke tuin worden. Heeft u geen kinderen, dan kunnen we in het tuinontwerp onderdelen verwerken die passen in een tuin voor volwassenen, zoals een vijver.

Tuinontwerp dat aansluit bij uw doel

Daarnaast is het doel van de tuin ook heel belangrijk. Wilt u lang genieten van de zon of wilt u een tuin waar uw kinderen vrijuit kunnen spelen? U geeft uw wensen door en de ontwerper schetst een mooie tuin.

Sluit aan bij de stijl van uw woning

De woning bepaalt tevens het beeld van de tuin. Het huidige beeld van de woning in Amersfoort wordt meegenomen in het nieuwe tuinontwerp, zodat de tuin en de woning een mooi geheel vormen.

We houden rekening met de ligging van uw tuin

Bovendien is de ligging van de tuin een bepalende factor in het tuinontwerp. Ligt uw tuin in centrum van Amersfoort, dan zal het tuinontwerp anders worden dan wanneer u een landelijke tuin aan de rand van Amersfoort heeft. Desalniettemin neemt de ontwerper uw tuinwensen mee en zorgt hij ervoor dat onderdelen als privacy, zon en schaduw in het tuinontwerp zijn verwerkt. Tevens worden de huidige planten en bloemen niet vergeten. Aanvullende tuinonderdelen als een schuurtje, serre, pergola, verlichting of aankleding kunt u uiteraard ook in het tuinontwerp laten verwerken.

Contactformulier Scheffelaar’s tuinontwerp Amersfoort

Bent u benieuwd wat wij voor uw tuin in Amersfoort kunnen betekenen? Bel dan 06 - 218 54 315 of neem contact op via onderstaand formulier.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht

Tuin laten ontwerpen in Amersfoort

 • Kosteloos een schetsplan
 • Kwaliteit voor een goede prijs
 • Optie tot onderhoud van uw tuin