Tuinontwerp Hilversum

Hilversum is een prachtige tuinstad waarin veel waarde gehecht wordt aan bossen, planten en bloemen. Maar de inwoners van Hilversum zijn ook erg gehecht aan een mooie tuin. Na vele jaren tuinen in Hilversum aangelegd te hebben kunnen wij als geen ander hoveniersbedrijf een prachtig tuinontwerp op aanvraag leveren. Hierin combineren wij uw wensen met ons vakmanschap en kennis om tot een ontwerp te komen wat technisch goed in elkaar zit en aan uw uitgangspunt voldoet.

Wilt u meer informatie over tuinontwerp in Hilversum door hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 - 218 54 315 of stuur een e-mail naar info@scheffelaartuinprojecten.nl. Via het contactformulier kunt u een gratis offerte aanvragen, inclusief schetsplan.

 

Kosteloos schetsplan

Neem contact met ons op voor een kosteloos schetsplan. Met dit schetsplan krijgt u een goed idee van de mogelijkheden. De bijgevoegde offerte geeft u tevens inzicht in de kosten. U zult overtuigd raken van onze kennis en ervaring, iets waar wij trots op zijn. Wij kunnen het schetsontwerp uitbreiden met een beplantingsplan en doorsnedetekening waarin het idee voor uw nieuwe tuin in alle maten uitgewerkt wordt. Hiermee kunnen wij dan uiteraard ook de vervolgstappen van een tuinaanleg realiseren.

Lees hier meer over tuinaanleg in Hilversum.

 

Het beplantingsplan

Indien gewenst kan Scheffelaar Tuinprojecten het kosteloze schetsontwerp van uw tuin in Hilversum uitbreiden met een beplantingsplan. In dit plan wordt een voorstel gedaan voor de beplanting van de tuin. Vanzelfsprekend doen wij alles in overleg en zijn uw persoonlijke wensen leidend bij de uiteindelijke beplanting van de tuin. Belangrijke onderdelen van het beplantingsplan zijn:

  • De bloeitijd
  • De hoogte en kleur van de planten
  • De vormen en kleuren van bloemen

Technische details in het tuinontwerp

Indien gewenst kunt u het tuinontwerp ook laten uitbreiden met diverse technische details en een doorsnedetekening van de tuin. Hierbij krijgt u een overzicht van alle onderdelen die in het tuinontwerp staan. Eenheid in de tuin zorgt ervoor dat de tuin een aansprekend geheel wordt. Het toevoegen van gelijke vormen en patronen in het tuinontwerp draagt bij aan een mooiere tuin. Voorbeelden van details in de doorsnedetekening zijn:

  • Een looppad of terras
  • Een gazon of vijver
  • Het leidingwerk
  • Het straatwerk en de beschutting

Overige aspecten van het tuinontwerp

Het tuinontwerp kan tevens worden uitgebreid met een matenplan en visualisaties van de tuin. Hiermee krijgt u een helder beeld van uw toekomstige tuin.

Bij het tuinontwerp proberen wij altijd een mooie balans tussen het groen in uw tuin en niet-natuurlijke materialen te maken. Het toevoegen van bloemen en planten geeft rust en privacy in uw tuin. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door hoge planten of boompjes te plaatsen, een schutting aan te kleden met bloembakken of door de tuin te beplanten met planten die omhoog groeien. Wat uw tuinwensen ook zijn; het tuinontwerp van Scheffelaar Tuinprojecten levert u een persoonlijke tuin in Hilversum en omgeving.

Bel 06 - 218 54 315, e-mail ons op info@scheffelaartuinprojecten.nl of laat uw naam en gegevens achter op het contactformulier.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht

Tuin laten ontwerpen in Hilversum

  • Gratis persoonlijk schetsplan
  • Tuin ontworpen naar uw wensen
  • Unieke tuinontwerpen in Hilversum