Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Scheffelaar maakt een inventarisatie van uw tuin waarna wij een kosteloos schetsplan voor uw tuin maken. Enkele uitgangspunten hierbij zijn:

  • wie zijn de tuingebruikers (gezinsgrootte, leeftijd, etc)
  • welk doel dient de tuin (representatie/zonnen/spelen/buitenleven etc)
  • architectuur van uw pand (bouwstijl, type gebouw, omgeving)
  • ligging (privacy, representatie, zon/schaduw, bestaande beplanting etc)

Altijd een tuinontwerp op maat

Er bestaat gelukkig geen 'Scheffelaar-tuin', wij vinden dat het UW tuin moet worden, met de door u gewenste sfeer. Ieder tuinontwerp is specifiek voor de klant gemaakt, maatwerk dus.

Bij ieder schetsplan maken wij een begroting/offerte, deze wordt gespecificeerd in onderdelen waardoor u een duidelijk inzicht heeft in alle kosten. Een schetsplan geeft weer hoe de tuin er uit gaat zien, waar bestrating komt, het gazon, de beplanting, vijver, bomen etc, kortom: een schetsplan is een creatieve uitdrukking van uw wensen en onze vakkundigheid.

Een schetsplan van uw tuin in Amersfoort, Hilversum of Utrecht kan tegen kostprijs uitgebreid worden. Of u nu een gedetailleerd tuinontwerp inclusief matenplan en beplantingsplan wenst of een ontwerp met technische details doorsneden en andere visualisaties: bij hoveniersbedrijf Scheffelaar Tuinprojecten realiseren we dit graag!


Reactieformulier

Naam
Telefoonnummer*
Email
Reactie